6 Kasım 2012 Salı

Göğüslerinizden memnun değil misiniz?

Göğüslerinizden memnun değil misiniz?
göğüs kaldırma
Göğüs Kaldırma
Göğüs kaldırma operasyonu sarkan göğüslerin şekillendirilmesi için uygulanan cerrahi bir prosedürdür. Göğüs kaldırma operasyonu aynı zamanda mastopeksi olarak da bilinir. Bu operasyon göğüsleri şeklini ve esnekliğini kaybeden kadınlar için en iyi seçenektir.
Mastopeksi ameliyatı silikon uygulamaları ile birlikte yapılabilir. Silikonların uygulanması ve aynı zamanda göğüslerin kaldırılması göğüslerin büyüklüğünü ve sıkılığını arttırır. Aynı zamanda göğüslerin şekli ve yerlerinde de iyileşme gözlemlenir.
Göğüs kaldırma göğüsleri sarkan, göğüs büyüklüğünden memnun olamayan, göğüs uçları ve meme başı dışarıya çıkık olan kadınlar için iyi bir seçenektir; çünkü bu operasyon göğüslere daha genç bir görünüm kazandırarak göğüsleri kaldırır ve sıkılaştırır.
Mastopeksi teknikleri göğsün durumuna göre değişiklik gösterir. Bununla birlikte en yaygın prosedür doğal göğüs şeklinin yanı sıra çapa şekilli kesimi içerir. Kesim alanında, cerrah kesilecek bölgeyi ve ardından yeni meme ucu ve meme başı yerlerini belirler. Kesim yapılacak bölümdeki cilt fazla göğüs dokusu ile birlikte alınır. Fazla göğüs dokusu alındıktan sonra göğüs ucu ve göğüs başı daha yukarı çekilir.
Meme başını çevreleyen cilt göğüs şeklinin geliştirmek için aşağıya çekilir. Meme başını çevreleyen cilt göğüs ucu bölgesinden göğüs ve göğüs yanlarına doğru dikey dikişler ile birleştirilir ve göğüsün alt tarafındaki bitiş noktası tekrar şekillendirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder